marți, 1 iulie 2008

Agenţia. Nicio schimbare

E noapte de-acum şi întunericul s-a lăsat de tot. Nu prea aş fi avut chef să postez nimic azi, dar nu că ar fi intervenit o oarecare rutină, ci, pur şi simplu, n-aş fi vrut... Şi când colo, deodată mă păli iluminarea. Ce i s-a întâmplat lui Siddhartha, în urmă cu vreo 2536 de ani, a fost minciună. Să fi văzut la mine iluminare, de săreau lucşii care-ncotro. Cum stăteam eu bine-mersi şi dădeam cu banul cam ce film să vizionez, mi-am adus aminte de agenţie. Cum care agenţie? Taman "agenţia de presă Bacău News Info Terra", cea care "informează cititorii despre cine, ce, cât, cum şi unde «mişcă» sau «se mişcă» pe raza judeţului Bacău şi nu numai...".
Dar oare ce era aşa de important să-mi amintesc de ceva lipsit de importanţă (pentru mine, desigur, nu pentru alţii care au luat-o în serios)?! Bine-nţeles, schimbarea la faţă a sitului, însoţită şi de schimbări de fond, evident, după cum anunţa Păpădie pe 17 aprilie. Aproape că a trecut prima zi a lui Cuptor şi cu situl agenţiei nu s-a petrecut nimic spectaculos. Sau poate că spectaculozitatea constă în faptul că azi nu e postat nimic cu şi despre Bacău (ca şi în alte zile, desigur). Oricum, nu-i bai, mai au la dispoziţie 30 de zile să se "transforme". Dar chestia e că eu sunt nerăbdător să le accesez interfaţa în "ingliş". Adevărul e că m-am cam săturat de YAHOO! NEWS şi ar fi fost mai pe gustul meu ceva autohton. A, şi încă o nedumerire: pe interfaţa în engleză, la Vorba Zilei, ar fi apărut semnătura "Chicken butt"?
P.S. "Agenţii" de la agenţie încă nu şi-au luat banii. Sper să nu mai ridice pliscul vreun anonim "care se crede mai simpatic de şi-a luat leafa".

5 comentarii:

  1. Intelege-i si pe ei... sunt ultima reduta a increderii in patronii de presa din Bacau. Daca si baietii de la Bacau News incep sa-si injure patronul, chiar ca presa bacauana s-a dus pe apa Sambetei... asa macar au o speranta ca Bacau News va deveni un trust de presa puternic

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-are a face curu' gainii cu agentia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştiu şi eu? Poate denumirea populară a păpădiei...

    RăspundețiȘtergere
  4. iar ataci Agentia ? Of,of... :)))


    Codrin

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce să fac, Codrine, e vară, nu se întâmplă mai nimic interesant, ştii şi tu cum e cu criza de subiecte în sezonul estival...

    RăspundețiȘtergere