duminică, 14 septembrie 2008

Repaus în ziua a şaptea

Pentru că cineva "sus-pus" a hotărât ca duminica să fie destinată odihnei, ne-am conformat şi am lăsat-o mai moale, astăzi, cu partidele de la Cupa presei la tenis. Şi cum ieri condiţiile meteo n-au permis desfăşurarea niciunui meci, mâine, de la 8 p.m., săptămâna va începe în forţă cu patru confruntări feminine. Ultimul meci de calificare în "sferturi" le va aduce faţă-n faţă pe Teodora Ciuraru (1TV) şi Mihaela Rogozanu. Apoi, se vor lupta pe viaţă şi pe moarte, pentru a pătrunde în careul de aşi, Ramona Ionescu (Ziarul de Bacău) – Laura Pinter (1TV), Alina Florea (Monitorul de Bacău) – Anca Patea (1TV) şi Mădălina Rotaru (Ziarul de Bacău) – Dana Popa (Deşteptarea).
Cât despre planul pe care-l încropisem minuţios, are loc o deviere majoră. Concluzie: Dumnezeu are un ciudat simţ al umorului! Pas cu pas, are grijă ca planul meu să nu se desfăşoare aşa cum aş fi vrut. Întâi, aşa cum spuneam aici, aş fi vrut să trec în sferturi de "trandafiriul" Lucian Bogdănel, dar Şefu’ cel Mare, prin "unealta" Codrin Pop, m-a privat de acestă bucurie. Apoi, celălalt Lucian, câştigătorul en-titre, pe care aş fi vrut să-l elimin în penultimul act, chiar dacă s-a calificat în sferturi, nu poate continua, accidentarea de vineri seara "cadorisindu-l" cu un pansament ghipsat pentru 21 de zile. Asta e, mă voi mulţumi cu Daniel Moldovan (ProTV), beneficiarul accidentării lui Lucian Arhire.

3 comentarii:

  1. Radu... daca tot te consideri calificat in semifinale, ceea ce e chiar probabil, nu doar posibil...eu zic sa iei in serios problema "Daniel". Omul chiar joaca, e foarte echilibrat pe teren, e cam ca mine, dar cu conditie fizica mai buna, serviciu mai puternic si lovituri mai precise. Atentie mare la el, ca altfel te trezesti cu surprize si ti se da de tot "urzeala" peste cap. Si-asa... infrangerea lui Lucian B. (victoria mea, adica) si accidentarea lui Lucian A. sunt tot atatea semne ca planul tau nu e pe placul lui Sefu' al Mare ... :))))
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau, cine ştie, poate sunt pe placul lui de-mi netezeşte calea...
    Lăsând gluma la o parte, victoria ta în 8-imi nu e neapărat o surprinză, pentru că la numirea favoriţilor noi ne-am raportat la ce s-a întâmplat anul trecut (o singură ediţie nefiind prea concludentă).

    RăspundețiȘtergere
  3. Surpriza a fost, pentru ca Lucian chiar joaca ceva mai apropiat de tenis decat joc eu, ca si procedee tehnice. Si pe plan fizic sta mai bine, cel putin la prima vedere. Dar oricum nu juca Federer cu Ionut Bilba, ca sa-ti dau un exemplu la indemana :))). Suntem intr-o competitie in care favoritii si surprizele sunt termeni relativi si negociabili...
    Poate incet-incet ne organizam...si poate reusim un clasament gen ATP :)))
    Si-n loc de ziare si stiri facem turnee de tenis. Problema acum e vremea, care nu prea tine cu noi. Dar sa speram ca se face mai frumos in zilele urmatoare. Eu abia astept sa mai joc, oficial, amical, nici nu conteaza prea mult.
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere