duminică, 29 iunie 2008

Neculai Olaru, viitorul lider al PD-L Bacău?

Chiar dacă momentan nu este membru democrat-liberal, subprefectul Nicu Olaru va fi şeful interimar al organizaţiei băcăuane a PD-L (din câte se aude). Bine-nţeles, la ora asta e doar zvon, tărăşenia nefiind anunţată oficial. Pare-mi-se că, offline, ştirea respectivă "manent" doar în ediţia de mâine a Observatorului de Bacău (dar poate mă înşel).
Oricum, în cursul zilei de astăzi, subprefectul Olaru şi Gheorghe Flutur n-au putut fi contactaţi telefonic pentru a confirma/infirma această informaţie. Însă, cei care au fost de găsit, la molecular, indirect au dat o oarecare autenticitate zvonului, tocmai prin "je m'en fiche"-ismul pe care-l emanau.

Fără legătură cu subiectul respectiv, le transmit o bilă – ba nu, mai degrabă o ghiulea – neagră "observatoriştilor" pentru pasul decisiv făcut către un jurnalism senzaţionalist: plombarea în ediţia online a "mega-subiectului profesoara porno" (preluare după un cotidian naţional), cu link direct, explicit. Cum? Aţi avut sute de accesări? (Mda, aţi crescut în ochii mei, deontologilor!) Dar nu va dura prea mult! Mă întreb cum v-aţi simţi în locul respectivei profe (evident, nu mă interesează în cazul în care sunteţi exhibiţionişti)!?.

4 comentarii:

  1. Nu cred ca se va intampla minunea. Si, de altfel, nici nu cred ca ar putea veni de la el schimbarea la fata a democrat-liberalilor bacauani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok, Olaru nu-i bun! Să înţeleg că eşti adeptul livrării de la Centru a unui şef de organizaţie locală?

    RăspundețiȘtergere
  3. Olaru e baiat bun, dar nu-i destul ca sa conduca PDL spre mai multe procente. Si nici nu cred ca i-ar permite cartitele din interior. Si nici alti pedelisti locali cu notorietate nu cred ca ar face mai mult. Asa ca nu cred intr-o imbunatatire a rezultatelor PDL Bacau. Nici macar cu proptele de la Centru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred că se poate, într-adevăr e mult de muncă. Din câte ştiu eu, Olaru e un tip foarte pragmatic şi tocmai asta l-ar ajuta enorm în remedierea hibelor din organizaţia băcăuană.

    RăspundețiȘtergere