joi, 5 iunie 2008

Bazinu' lu' peşte

Nici bine nu a fost deschis Bazinul de Înot pentru amatorii de bălăceală că au şi apărut problemele. Buba o reprezintă concentraţia prea mare de clor folosit pentru dezinfectarea apei. Astfel, au apărut reclamaţiile unor persoane care, în urma contactului cu apa din bazin, au suferit afecţiuni oculare, şi anume conjunctivită iritativă. Cu toate că directorul Bazinului a dat asigurări că apa este în regulă, ASP Bacău a recomandat închiderea Bazinului de Înot până la remedierea problemelor. Dimineaţă am tras o raită prin zonă şi am intrat în vorbă cu agentul de la Poliţia Primăriei care se afla la intrare. Omul mi-a răspuns cu francheţe că, într-adevăr, "se lucrează la reducerea concentraţiei de clor din apă, pentru că au scris ziarele... dar de mâine se deschide, nu-i problemă". Oare nu se putea evita această problemă? Bine-nţeles, însă grăbirea deschiderii Bazinului a lăsat să se strecoare unele erori, printre care şi nivelul ridicat al clorului din apă.
În altă ordine de idei, tarifele practicate de Bazin sunt tentante: 8 lei şedinţa de 90 de minute, 35 de lei – abonamentul cu 6 şedinţe şi, respectiv, 70 de lei – 12 şedinţe. Să te tot bălăceşti...

2 comentarii:

  1. Vedea-i-as pe Romica si Calin cu conjunctivita si cu mancarimi de piele de la clorul pe care ni-l servesc in exces. Jmecherilor, mai mult clor nu va albeste imaginea si nici nu face sa va dispara petele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romică preferă Tenerife, nu se bălăceşte el la Bacău.

    RăspundețiȘtergere