luni, 23 iunie 2008

Au început să cadă capete în PD-L

După cum anunţam aici, tăvălugul demiterilor în PD-L a început. În urmă cu aproape o oră, liderul PD-L, Emil Boc, a anunţat dizolvarea conducerilor filialelor Bacău, Constanţa, Galaţi, Gorj, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui şi Vrancea. Motivul: scorurile proaste obţinute la alegerile locale. În cazul Bacăului, Alex bănuieşte că interimatul îl va asigura nimeni altul decât Gheorghe Flutur, proaspăt uns preşedinte al CJ Suceava. Pentru mai multe detalii staţi pe aproape!

L.E. Vizavi de această situaţie, ex-preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Bacău, Vasile Nistor, a făcut următoarele precizări: "Nu este vorba de o demisie, ci de o reevaluare a rezultatelor obţinute de Partidul Democrat-Liberal Bacău. Analiza pe fiecare localitate va fi urmată, în funcţie de rezultat, de demisia sau păstrarea pe funcţie a preşedintelui respectiv. Abia apoi, la nivelul organizaţiei judeţene a PD-L Bacău, vor avea loc alegeri, orice membru putând candida".
În ceea ce priveşte o nouă candidatură a lui Vasile Nistor la următoarele alegeri judeţene, momentan nu se ştie nimic, însă a precizat că se va retrage din politică începând cu 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu