luni, 5 mai 2008

Romică, ţi-e frică? Ruşinică!

Primarele care este (încă în funcţie), mic la stat şi mare la denaturat, a mai făcut o ispravă. Şi nu una oarecare, ci penibilă, zău aşa. Precum ciupercile după ploaie, la adăpostul întunericului, au răsărit noi reclame stradale în zone cu vad maxim. Panourile respective prezintă patru siluete în penumbră, dar şi un mesaj stupid: "Timp de 8 ani au furat aproape totul. Acum vor să se întoarcă! V-aţi întrebat DE CE!?!". Iniţial am crezut că este mediatizată nu ştiu ce mega-fantasgomatică producţie cinematografică (glumesc).
Însă, pe lângă atacul cu panotajul stradal, au apărut în cutiile poştale ale băcăuanilor şi fluturaşi, copii în miniatură ale reclamelor amintite, dar care pe verso au şi niscaiva "esplicaţii" care-i înfierează pe principalii contracandidaţi ai lui Romică: social-democratul Mardare, democrat-liberalul Chiriac şi independentul Sechelariu. E băgat în aceeaşi oală şi Benea, contracandidatul acolitului Palăr la şefia CJ. Faptul că mesajul transmis de panourile stradale şi miile (poate chiar zeci de mii!) de fluturaşi nu este asumat şi se preferă anonimatul dă, încă o dată, dovada "bărbăţiei" lui Stavarache, care, până acum, nu a dovedit decât că este capabil să lovească pe la spate şi să fugă cât îl ţin picioarele, pe care, de altfel, le are foarte scurte.
Later Edit: Până mâine după-amiază, aceste reclame stradale vor dispărea, iar distribuirea fluturaşilor va înceta. De ce? Pentru că aşa a hotărât Biroul Electoral Municipal Bacău în urma contestaţiei depuse de către PSD.

5 comentarii:

  1. radule eu am primit acu cateva zile u fluturas care parea suspect :D si multi sunt sigur ca ati primit acel fluturas in usa de culoare rosie .. si scrie ceva de benea, sechelariu, chiriac, mardare ... precum toti au furat ( mult adevar mai era in fluturasul ala) dar suspect nu s'a semnat nimeni .. de la cine o fu ? nu de la stavarache ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce aveti ma toti cu stavarache. mai lasat-il in pace ca nu e altu mai bun ca el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fantasgomatica? Tradu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gogomănie fantasmagorică. Mulţumit?

    RăspundețiȘtergere
  5. acuma pe bune. Cum să -şi asume acuzaţiile de furt? E uşor de lansat, greu de dovedit! Dar ar fi interesant un proces de calomnie intentat împotriva celui care va fi descoperit că a plasat fluturaşii. Bine, asta implică o anchetă (care nu cred că ar fi grea).
    Să nu cumva să înţelegeţi că aş fi fan psd...

    RăspundețiȘtergere