sâmbătă, 3 mai 2008

(Chiri)ac de siguranţă

Amuzant, interesant şi nu prea! Mă refer la sloganul cu care a ales (mă rog, i-a fost pus pe tavă de cei care îi coordonează campania electorală) candidatul PD-L la Primăria Bacău să intre în luptă. "Chiriac de siguranţă la Primăria Bacău". Ziceam că-i interesant şi totodată amuzant pentru cei cărora le plac calambururile, dar... asta e, nu-mi dă pace un mare "dar": ce anume vrei să obţii în bătălia alegerilor locale din moment ce îţi asociezi persoana cu o agrafă, adică un accesoriu până la urmă? Însă, poate e ceva mult mai sclipitor dincolo de acest joc de cuvinte, altfel nu văd de ce să plăteşti nişte "stranieri" (din afara Bacăului, nu şi a Mioriticei!) cu aere de mari consilieri în ale politichiei.

10 comentarii:

 1. Dacă aş zice că n-ai dreptate aş fi un looooser! Să trăieşti, omule, ai prins-o extrem de bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Radule, asta e cu dedicatie pentru toti analistii de provincie? :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai vezi ca l-ai starnit pe fanul lui Chiriac, anti-fan al tuturor consultantilor straini...

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu văd de ce fanul lui Ioan Chiriac ar fi şucărit pe consultanţi, fie ei şi străini de aste meleaguri, atât timp cât i-ar netezi calea către primărie candidatului PD-L...

  RăspundețiȘtergere
 5. @Radu: ai perfectă dreptate, ai gândit ca un adevărat strateg! O să pun un link în blogu meu către blogu tău!

  RăspundețiȘtergere
 6. O adevarata simbioza intre fanul lui Ioan Chiriac si cel venit cu pluta pe Bistrita: "Ca doi brazi intr-o tulpina/ ca doi ochi intr-o lumina". Tine-o tot asa, Fanule OB!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sal Yesman! Domle, nu mai poate omu pe Net sa se ascundaaa! Sa traiesti bine!

  RăspundețiȘtergere
 8. Tigrilor, stafful lui Chiriac o cam lalaie cam artistic. Debutul campaniei e cam caznit, cam impiedicat. Ce credeti ca se intampla si de ce se intampla? Discutam pe bune?

  RăspundețiȘtergere
 9. Si matale asijderea, sa traiesti bine. Si campanie usoara, la umbra capitalistilor.

  RăspundețiȘtergere