marți, 13 mai 2008

Iacobov visează frumos

Lipsit de orice complex vizavi de imaginea negativă pe care şi-a creat-o ani la rând, Corneliu Iacobov a ţinut azi, la prânz, o conferinţă de presă la hotelul Moldova, expunându-şi ambiţiile politice: va candida la o funcţie de conducere la nivel judeţean, ba chiar şi la nivel central, în PSD. Culmea, jinduieşte şi la un loc în Parlamentul României! De ce? Pentru că "este primul deţinut politic al regimului Băsescu, pentru că trebuie ca PSD Bacău să redevină un fief al social-democraţilor în Moldova şi, mai ales, pentru că vreau să militez pentru respectarea drepturilor omului pentru a nu mai păţi nimeni ceea ce am păţit eu". Ouch! Adică ce să nu mai păţească nimeni? Să se îmbogăţească pe căi necinstite şi apoi să scape basma curată?!
Asta ca asta, dar următoarea declaraţie a lui Iacobov "e grele": "Sunt mândru de ceea ce am făcut la RAFO, iar procedura de falimentare a societăţii a fost o decizie luată peste capul meu". No comment!
În altă ordine de idei, citiţi ce scrie şi Alex.

2 comentarii:

  1. Da stiu ca are mare tupeu Iacubov asta. Se da nevinovat dupa cat a furat.

    RăspundețiȘtergere
  2. nush eu sunt de parere ca deal de Iacobov, sechelariu, benea, chiriac, mantale(sau cum ii zice lui ala) nu au ce cautala primaria bacau.. nush cum de mai au tupeu sa candideze .. multe sloganuri pe afisele astea .. cum e la Benea ( Noi stim ce avem de facut) sau ceva de genu asta. .. pai inafarade furat ce stie sa faca .. nimik ..

    RăspundețiȘtergere