joi, 15 mai 2008

"Minciunică" a mai scos o broşurică!

Stavarache aka Romică Minciunică, în goana-i veşnică după capital electoral, a împânzit din nou urbea cu material de propagandă ieftină. De data aceasta, broşura nu mi-a mai fost introdusă în cutia poştală ci, după modelul felicitării pascale a lui Nistor sau al broşurii lui Chiriac (prinsă de mânerul uşii cu un... ac de siguranţă), a fost infiptă între uşă şi toc. Pe coperta 1, dreapta sus, tronează emblema lui Stavarache de 5 stele. Cred că-i tare mândru de ea...
Informaţiile din broşură, în proporţie de 90%, sunt promisiuni, proiecte despre care nu se ştie cu certitudine dacă sau când vor fi finalizate. Momentan se poate lăuda cu Grupul de cogenerare, reabilitarea unor unităţi de învăţământ şi 31 de străzi construite (cele pe care a turnat covor asfaltic subţire nu intră în discuţie, deoarece în curând vor trebui re-reabilitate ş.a.m.d.). Şi poate are noroc cu Bazinul de Înot!
Cu ce-i încălzeşte pe băcăuani că broşura e plină de machete şi promisiuni? De exemplu, cine ar mai pune botul că în următorii 4 ani, sub bagheta lui Romică vor fi construite 3.500 de locuinţe? Asta atât timp cât în perioada 2004-2008 au fost date în folosinţă doar 414 locuinţe ANL, iar anul trecut parcă nici n-a existat (n-au fost atribuite nici locuinţe ANL, nici locuinţe sociale).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu