vineri, 2 mai 2008

Greu, frate, cu online-ul

De astăzi, începând cu ora 0.00, s-a dat startul la campania electorală pentru alegerile locale (din punct de vedere legal, bine-nţeles, pentru că majoritatea candidaţilor au furat startul!). În urbea lui Bacovia, acest debut mi s-a părut cam apatic, cel puţin până la prânz. Probabil ar fi fost interesant un eveniment asemănător celui petrecut la Iaşi, la miezul nopţii, când cei doi candidaţi ai PD-L au lipit afişe. Oricum, ceea ce vreau să subliniez este că, în mare parte, principalii candidaţi la Primărie sau şefia CJ au ratat şi debutul campaniei electorale virtuale (cei care şi-au făcut site sau au avut intenţia). Şi mă refer la Ioan Chiriac, Sergiu Sechelariu şi Romeo Stavarache, pentru fotoliul de edil-şef, respectiv Dragoş Benea şi Vasile Nistor, pentru şefia CJ (răspuns pentru cârcotaşi: candidaţii au fost ordonaţi alfabetic şi nu după preferinţele electoratului, cum ar putea crede unii!).
Ioan Chiriac – online, momentan, nu se vede nimic, doar mesajul "Welcome to homepage of chiriacioan.ro".
Sergiu Sechelariu – pagină web binişor îngrijită, însă cam inactivă (ultima postare pe blog este din 25 aprilie).
Romeo Stavarache – are un site prea pretenţios, nefinalizat 100% şi care cam îi aruncă vizitatorului praf în ochi.
Dragoş Benea – dincolo de faptul că e suprasaturată de roşu, pagina lui e mai mult decât nimic.
Vasile Nistor – aceeaşi problemă ca la Ioan Chiriac: "Welcome to homepage of nistorvasile.ro".
P.S. Posibil să mai aibă şi alţi candidaţi site-uri sau măcar blog-uri, însă eu nu i-am identificat până acum!

9 comentarii:

  1. Stavarache, cel mai tare site. Fara doar si poate. Are tot ce ii trebuie

    RăspundețiȘtergere
  2. Www.romeostavarache.ro - este interesant si chiar frumos. De ce zici ca nu e 100% gata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aruncă un ochi numai la Priorităţi Bacău şi Echipa Noastră, anonimule...

    RăspundețiȘtergere
  4. stavarache chiar are site frumos :D minte'ma, minte'ma frumos :))) dupaia campania electorala sunt sigur ca site'urile astea vor disparea :D nush dar asta simt eu ca se vor intampla .. oricum toti promit de toate si doar vorbe ... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In Bacau, online-ul nu prea va influenta alegerile. Si asta pentru ca e un mediu de lucru dificil de intretinut. Ai nevoie de timp mult (un site de campanie inceput cu o luna inaintea alegerilor e o prostie), de oameni care se pricep (ca daca pui niste poze cu tine si cateva promisiuni nu ai atras nici macar unul din aceia care frecventeaza zilnic mediul virtual), de niste prostioare ieftine, care sa tina lumea acolo (vezi ideea lui Basescu cu jocurile si premiile). Dar, in primul rand, e nevoie ca acel candidat sa intre direct in contact cu utilizatorii, ca acestia sa-l recunoasca ca fiind unul de-al lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e radu,www.romeostavarache.ro la echipa noastra inca nu e gata, dar la prioritati mie imi pare terminat:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am bagat si eu un ochi prin situl lu stavarache si sincer mi sa parut ok, cred ca nau mai avut timp sal termine....
    Eu sunt din iasi dar am rude prin bacau am vazut ca o facut ceva Stavarache asta si comparativ cu nikita din iasi, asta chiar o atras investitori si fonduri. Toti politicienii is plini de bube... dar macar asta a si facut ceva, si in loc sal muscatii atata mai bine faceti comparatii...

    la noi in Iasi abea acuma cand e campanie electorala o plantat niste lalele prin parcul copou si o asfaltat cateva gauri de ochii lumii, sunt un biet student nam pretentii .. dar sa vad si eu ceva daca tot e sa aleg pe cineva..

    RăspundețiȘtergere
  8. Intre timp au mai aparut modificari.

    www.radunicolau.ro - noua aparitie in online
    www.codrutaarvinte.ro - nou in lista
    www.dragosbenea.ro - acum are si continut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Codruţa Arvinte îmi scăpase atunci, Radu Nicolau, la fel, dar am amintit ieri, iar la Benea modificările s-au produs abia aseară, adică la 6 zile după ce postasem eu.

    RăspundețiȘtergere