vineri, 11 aprilie 2008

Să le fie ruşine!

Mai ţineţi minte? Azi, la 2 p.m., meci cu "portocaliii"? Ei bine, ne-au tras-o zdravăn, cu 13-6. Dar cum? Uite aşa... Au folosit 4 (patru) jucători legitimaţi – 3 de la Royal Plopana şi un "mesager". Nu ştiu, dar unii parcă sunt mai tălâmbi decât prevăd legile naturii. Când regulamentul competiţiei îţi permite, ca echipă, să înscrii 2 (doi, adică unu + unu) jucători legitimaţi, dar nu mai sus de Liga a IV-a, nu poţi înţelege decât că doar doi astfel de jucători poţi folosi, şi nu mai mulţi.
Şi încă ceva. Competiţia se numeşte "Ziarişti vs. Politicieni". Ce era aşa greu de priceput că, în afara celor 2 "stranieri", ceilalţi mingicari era musai să fie membri de partid (de la tineret sau de la seniori). Păi, fraţii mei, vă lăudaţi că sunteţi primii în sondaje, aveţi cei mai mulţi simpatizanţi, atunci presupun că ar trebui să aveţi şi mulţi membri. Dacă nu găseaţi în vechea voastră organizaţie de tineret vreo 10 "fotbalari", puteaţi vorbi cu Chiriac, că fostul PL-D avea o organizaţie de juniori puternică. Sau relaţiile sunt încă reci cu noii veniţi?
Oricum, noi am făcut contestaţie şi aşteptăm o rezolvare favorabilă: victorie pentru Monitorul cu 3-0. Iar dacă, prin absurd, nu, ducă-se dracului cu furtişagurile lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu