marți, 25 martie 2008

Final countdown

Se apropie cu repeziciune dead-line-ul pentru democrat-liberalii băcăuani – 31 martie –, data la care, teoretic, ar trbui să anunţe catindaţii la "Ciolanul" urbei. După ce cu vreo două luni în urmă au încercat să sugereze cu ajutorul mass-mediei locale câţiva potenţiali candidaţi, pentru Primărie, respectiv pentru CJ, în ultima perioadă conducta cu zvonuri/informaţii de la PD-L s-a închis ermetic, nemaitranspirând către presă, şi nu numai, absolut nimic.
Mai iese câte ceva la iveală, legat de lista PD-L-ului, graţie scenariilor prezentate prin gazetele locale, unele (scenarii) veridice, trudite de neuronii unor jurnalişti dacă nu experimentaţi, măcar sârguincioşi şi cu temele făcute, iar altele clocite în "pseudo-laboratoarele" SRL-urilor politice, puse în cârca vreunui pseudonim (aş fi vrut să scriu idionim, dar l-aş fi sărăcit de sens/conţinut) sau pulifrici de presă. Acum, departe de mine gândul că i-aş ridica în slăvi pe democrat-liberalii din Bacău, deoarece majoritatea lor sunt leneşi, s-au culcat pe nişte lauri la obţinerea cărora n-au contribuit mai deloc şi nu sunt în stare să gestioneze niciun succes, dar niciun eşec. Sper doar ca pe 31 martie, dacă nu mai devreme, să nu mai "ceară" un timp de gândire, asemenea celor din Capitală, care vor anunţa, probabil, candidatul la Primăria Bucureştiului pe 7 aprilie.
În fine, acum, cu oricine vor ieşi la înaintare pentru Primăria şi CJ Bacău, pariez că nu au nicio şansă pentru Primărie (am unele rezerve în ceea ce priveşte calificarea în turul 2), iar de şefia CJ nu are rost să mai vorbim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu