joi, 13 decembrie 2012

Trafic, unici si bulbuci

Nu pot sa nu intervin in controversa "a cui e mai mare" (audienta) iscata intre Razvan si Aghiuta, vizavi de traficul din 9-10 decembrie. Duminica, ZdB a avut 2861 unici, Desteptarea - 2345, iar Contrasens - 2283. Luni, audienta a fost ZdB - 5184, Desteptarea - 4697, Contrasens - 4457. Daca asta vara, la alegeri, traficul la Desteptarea (8129) si ZdB (vreo 7300 daca mai tin bine minte) a explodat, a fost datorita candidatilor: Sechelariu vs. Stavarache. Lumea intra pe site-urile Desteptarea si ZdB pentru a afla "inside news".
La parlamentarele de duminica, povestea a fost alta: pe online, "vedeta" a fost ZdB, tinand cont de candidatii penelisti pe care i-a tinut sub umbrela. Insa, acestea fiind datele problemei, au produs o audienta mica, iar Razvan are dreptate - lumea nu prea a fost interesata de rezultate. Si inca ceva (ca sa nu mai fie suparat Aghiuta ca ZdB a fost omis tocmai in singura "zi cu soare"): pentru traficul de luni, Razvan a folosit doar datele existente "pe piata" - cel al Desteptarii, pentru ca SATI (pentru ZdB) sunt mai comozi si fac publica audienta zilei precedente in jurul orei 11.
Ce ma amuza nespus e ca Aghiuta s-a gandit ca ar da bine sa faca trimitere la o postare a lui Cristi Juverdeanu. Ghinion, pentru ca finalul il "loveste" in moalele capului:

PS: Nu are rost sa te lauzi cu un trafic maxim atins intr-o zi cu soare. Pe clienti ii intereseaza continuitatea (daca e vorba de trafic).
Nu jubilez, dar audientele atinse zilele urmatoare i-au cam tras presul de sub picioare. Marti: ZdB - 3867, Desteptarea - 4065; Miercuri: ZdB - 3515, Desteptarea - 3613.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu