duminică, 28 august 2011

Toamna se numara... asii

Calendaristic, vara e pe sfarsite, iar toamna nu-i buna decat pentru a culege roadele: un tulburel, o tuiculita de perje, ba chiar si-o pastramioara de animal behaitor. Insa, ca toate cele de-ale gurii amintite mai sus sa lunece pe gatlejuri e musai nitica miscare. Si nu orice fel de zbenguiala, ci taman dintr-aia care in cardasie cu soarele intareste... (si modeleaza) caracterul. Ati ghicit: TENIS. Dupa cum spuneam: daca e septembrie, e cupa presei la tenis. A cincea editie sta sa inceapa pe zgura de la SCM, iar meciurile se vor disputa mai mult in nocturna. Feminin si masculin, la fel ca la editiile precedente. Acelasi sponsor, Lucian Berdila, acelasi director de turneu si arbitru oficial - Mihai Ciuntea. O noutate ar fi atragerea / cooptarea celor din online. Amatorii (sau - de ce nu? - profesionistii) de balet pe zgura pot apela cu incredere 0742201947 pana pe 5 septembrie, cand vor avea loc sedinta tehnica, tragerea la sorti, definitivarea tablourilor si programarea meciurilor.

Un comentariu:

  1. Hai, ca anul asta imi fac mila si las liber locul rezervat mie in careul de asi, pentru cine-o fi suficient de bun ca sa profite.
    Desi mi-ar fi placut un al treilea meci cu tine, Radule...da' asa...mai sus pe tablou...cu trofeul pe masa. Ramane pe alta data.
    Bafta si distractie placuta !

    RăspundețiȘtergere