joi, 7 aprilie 2011

Sa-ti fie rusine, Dinu, asta... Razvan Bibire!


UPDATE: Am o nelamurire. Cum dracu se face ca articolul Caz neelucidat: O fetita de doi ani a murit la o zi dupa ce primise diagnosticul de "rosu in git" a avut vreo 3700 de vizualizari pe 7 aprilie (conform contorizarii de pe ZdB) si numai 544 potrivit celor de la Trafic.ro!?!
Si exemplele pot continua...

In urma cu doua zile, tov. R&B tragea de urechi Desteptarea pentru ca si-ar fi facut-o cu mana ei. Chestia aia de-i zice trafic, la asta ma refeream. In stilu-i caracteristic, a lansat petarda si s-a retras mandru de realizarea lui. Nu cred ca pe Razvan l-ar fi durut degetele daca ar fi scris ca obsedatul era Botomei himself (cum a intuit pana si Florin Popescu), dar si vreun apropiat de-al lui, ca omul a fost si la emisiune. Fie vorba intre noi, nimeni altcineva, in afara lui nea Barou SRL, n-ar fi avut interes sa popularizeze articolul cu pricina. Si nu a fost numai patru ore si jumatate. Toata bucuria asta cu refresh-ul a inceput de pe la 16.00 pana pe la 1.00, cu pauza de la 19.00 la 20.00. Iar din tot traficul "adevarat", cam 92% ii apartine "avocatului".
Booon. Si acum sa intoarcem foaia. Si ajungem taman la "Sobieski si romanii". Sau mai bine zis la "Mazowieckie si Ziarul de Bacau". Cum? E vorba de trafic in spiritul prieteniei romano-poloneze?... Ihi, m-am prins.

Un comentariu:

  1. Radu... totul se explica printr-un singur cuvant: fanatism. Care la seful ZdB,aguitza si altii ca ei se manifesta in cele mai nefericite moduri...

    RăspundețiȘtergere