vineri, 8 aprilie 2011

Moartea citeste ziarul. Pe net


Hahahahaha... Tare amuzant. De la ZdB citire:

Editia electronica a Ziarului de Bacau a inregistrat in aceasta saptamina noi recorduri de audienta. Conform SATI, luni, 4 aprilie, editia electronica a Ziarului de Bacau a inregistrat 25.790 de afisari - 5.673 de clienti unici, fata de o medie de 15-16.000 de afisari.

Aha. Deci avem o crestere exploziva, continut original si relevant, nemaiauzit si nemaiintalnit...
Marti, 4 aprilie, site-ul Ziarului de Bacau a generat 22.653 de afisari si 4.977 de clienti unici pentru ca miercuri sa se atinga numarul de 36.620 de afisari si 4.970 de clienti unici. Recordul saptaminii a fost inregistrat joi, cind editia electronica a ziarului a atins 39.195 de afisari si 5.200 de clienti unici.

Fiti pe faza ca e groasa rau. Nu numai ca rezista - coafura, ca de ea e vorba - dar o si ia la goana sus, suuus de tot.
De altfel, din contorizarea de pe site reiese faptul ca numarul articolelor cu peste 1.000 de afisari a crescut in ultima vreme.

Cred si eu... Cand stai cu deshtu pe F5, numarul afisarilor creste direct proportional cu timpul scurs raportat la presiunea cu care se "fingereste" tasta cu pricina... Cica rezultatele ar fi mult mai relevante cu "fistingul" dar...
Bine-bine, lasandu-i deoparte pe polonezi (si ei sunt tot un fel de bacauani, nu!?), cum se explica diferentele enorme dintre contorizarea SATI si Trafic? Simplu, nu se explica ci sunt lasate in plata Domnului.

In alta ordine de idei, dobitocul care dadea click-uri in nestire la "demolarea in rate a lui Botomei" nu s-a linistit, ci a devenit si mai turbat: noile tinte sunt "Secretarul Popovici risca SUSPENDAREA din functie" si "Demolat de sarbatori". Din nefericire pentru el, respectivele articole, pe care incearca din rasputeri sa le popularizeze, nu vor mai aparea in statistici la CELE MAI CITITE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu