miercuri, 23 septembrie 2009

Surprize...

Doua din trei eronate. Previziunile vizavi de meciurile de la Cupa presei la tenis. Asadar, finala feminina le aduce fata-n fata pe Teodora Ciuraru si Laura Pinter (suparata nevoie mare aseara ca nu-i dadeam nicio sansa!), iar la masculin, Lucian Bogdanel il va intalni pe Ciprian Bejenaru, o alta surpriza a actualei editii. Cat despre disputarea finalelor, mai dureaza cel putin o saptamana, organizatorul, Mihai Ciuntea, plecand la Bucuresti. Totodata, nici sponsorul, Lucian Berdila, nu daduse comanda pentru cupe.
Ramane cum am stabilit: finalele, masa si felicitarile, mai pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Si ca sa nu fiu acuzat de discriminare, nu mai fac niciun fel de zarva cu o posibila competitie la dublu masculin, pe care deja am clasat-o ca proiect mort din fasa.

5 comentarii:

  1. aha!! deci nu faci zarva!! adica o sa va manifestati in secret, ha? :))


    ok, simt nevoia sa o felicit pe Laura, a fost extrem de dragalasa si a meritat din plin victoria, brava,brava, brava!!

    si bravo si baietilor pentru joc, dar nu si pentru ca au catadicsit sa ne lase pe noi sa inghetzam pe margine!! of of of!! :))

    a! si multumesc, Radu, pentru racheta si sustinere! :) este un canticel care spune cam asa: "n-am noroc, ce sa fac?..." :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ne vom manifesta in secret, pur si simplu nu vom mai juca. Nu de alta, dar intram pe mainile celor de la CNCD si e de rau. Iar cantecelul la care faci referire e al "Retei" Paslaru?

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la "jucatul pe ascuns" glumeam, evident :)

    Iar cantecelul e taman ala! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. CODRIN

    Merita felicitati toti cei care s-au incumetat sa participe la competitie si mai ales cei care s-au "efortat" sa organizeze Cupa Presei. Multumiri !
    Mada, nu te mai plange...sportivii adevarati concureaza in orice conditii :) !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Apo', Codrine, am dat eu senzatia ca-s sportiv adevarat? :)) A, ca am tratat cu seriozitate competitia, asta e altceva. Dar sportiv adevarat nu-s!! As fi avut sanse poate, sa ajung, daca nu faceam buba mare la piciorusul drept cand am cazut de pe barna!! :)))))))

    Felicitari si tie, ai fost pe felie, ca sa zic asa!! :))

    RăspundețiȘtergere