vineri, 18 septembrie 2009

No glory

Am gatat cu participarea la aceasta editie a Cupei presei la tenis. Meciul de aseara, care a durat putin peste 3 ore, a fost castigat de Codrin - 5-7, 7-6 (7), 6-3. C'est la vie. Diseara se joaca ultimul sfert la masculin, Marius Zaharia - Ciprian Bejenaru, maine, prima semifinala, Lucian Bogdanel - Catalin Cojocaru. De asemenea, in urma partidei de aseara dintre Laura Pinter si Dana Popa, cea dintai a ajuns in semifinale (nu s-a lasat mai prejos de Catalin Cojocaru!). Tot maine ar urma sa se joace si ultimul sfert la fete, Teodora Ciuraru - Madalina Balau.
L.E. Duminica seara, Teodora Ciuraru - Madalina Balau, sambata sau luni, cealalta semifinala masculina. Modificare de ultim moment pentru prima semifinala masculina: Bogdanel - Cojocaru se joaca duminica, cand, probabil, se va juca si semifinala feminina Laura Pinter - Madalina Rotaru.
L.L.E. Vineri nu s-a mai disputat sfertul Bejenaru - Zaharia, fiind amanat pentru luni. Duminica urmeaza sa se joace partidele L. Bogdanel - C. Cojocaru si T. Ciuraru - M. Balau.

6 comentarii:

  1. Nu-mi place treaba asta cu "no glory"!!!! Mai ales dupa "putin peste trei ore" de jucat! Am mai spus-o si o repet, ati fost grozavi amandoi si meritati din plin toate felicitarile. Daca ar fi dupa capul meu as taia o cupa in doua numa' pentru voi doi, pentru stoicism :))

    Felicitari inca o data, le meritati din plin!! Si felicitari Laurei si Danei si ele le merita, pe buna dreptate!

    Da' gata cu vorba, sa nu uitati sa-mi tineti pumnii cand intru io pe teren! :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vezi ce-i fac lui Codrin... I-am promis-o.

    Dorin

    RăspundețiȘtergere
  3. CODRIN

    Dorineeee... cred ca nu as fi reusit sa-l inving pe Radu daca nu ma motivai tu cu amenintarile si agresivitatea ta. Sigur nu as fi putut castiga fara sprijinul tau... au mai fost si Curucli si Lucian care m+au motivat suplimentar, dar aportul tau a fost decisiv !!!

    Lasand gluma deoparte, felicitari, Radule, pentru joc, dar data viitoare cand mai cad cu tine in Cupa Presei cred ca ma dau accidentat si abandonez onorabil... a fost prea greu meciul. Nu-mi imaginam ca sunt in stare sa joc trei ore si ceva. Greu meci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un mare campion: CODRIN.
    Modest, ambitios, tenace ca broasca testoasa din desenele animate, e el, maretul campion.

    RăspundețiȘtergere
  5. CODRIN

    Anonimule, omagiul tau este binevenit si cuvenit. Il accept cu modestia care ma caracterizeaza si iti doresc ca si in viitor sa ai motive de a-mi aduce osanale, mie, marele campion. :)))
    In alta ordine de idei... probleme, Dorele ?

    RăspundețiȘtergere
  6. auleo!!!! poi nu's daca pot giuca duminica!!!!!

    RăspundețiȘtergere