luni, 14 septembrie 2009

In asteptare...

Mai cu poticneli, incep sa se contureze fazele superioare ale Cupei presei la tenis. La masculin se cunosc deja 5 sfert-finalisti: Radu Vasiluta, Ciprian Bejenaru (care n-a apucat sa joace inca niciun meci, adversarii sai din tururile anterioare retragandu-se!), Marius Ambrozie, Catalin Cojocaru si Lucian Bogdanel (care a trecut, duminica, de Ionut Avram cu 6-3, 7-6). Un alt sfert-finalist va fi cunoscut diseara, dupa meciul Ionut Zaharia - Gabriel Diaconu. Tot diseara, ultima partida din ptimul tur: Marius Nechita - Marius Zaharia. Marti imi aflu adversarul, dupa meciul Lucian Cochior - Codrin Pop, si totodata se joaca si primul sfert: Ambrozie - Cojocaru.

4 comentarii:

  1. CODRIN

    Felicitari lui Catalin Cojocaru, cred ca e surpriza competitiei pana acum. Asteptam mai mult de la Silviu, dar se pare ca e mai usor sa acoperi mijlocul terenului de fotbal, cat e de mare, decat un patratel de zgura ... sau o fi mai simplu sa nimeresti mingea aia mare decat aia mica si galbuie... astept sa ma lamureasca Silviu ce s-a intamplat.
    Ofer Heineken/Becks/Tuborg pentru informatii valabile si precise despre adversarul meu din optimi, Lucian. Nu de alta, dar nu stiu cum joaca si nu reusesc sa aleg intre cele 20 de strategii pe care le am pregatite pentru fiecare meci... RADU, HELP !!! Vreau sa joc iar cu tine in sferturi, m-am obisnuit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucian joaca bine, dar poti trece de el. Fa ce ai facut anul trecut cu celalalt Lucian si joci cu mine. Daca practic un joc de uzura si astepti greselile lui vei castiga.

    RăspundețiȘtergere
  3. CODRIN

    Multumesc. Oricum alta strategie n-aveam :)))) Am vrut sa-l sperii, dacai citea blogul, m-am gandit ca paote castig cu 3-0 lamasa verde si in loc sa alerg oora stau linistit cu o bere in fatza si ma si calific mai departe... dar cred ca trebuie sa-l bat pe teren pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalin pt Codrin>

    Adversarul tau e cam bolnavior si trebuie sa mai astepti meciul. Se pare ca are o gripa aiurea. Multumesc pt cuvintele frumoase. Iti doresc mult succes in continuare. Daca trec de Marius Ambrozie, chiar ma pot gandi ca mi-am depasit limitele de incepator. Mi-a prins bine antrenamentul in care m-ai batut mar.

    RăspundețiȘtergere