duminică, 7 iunie 2009

Alexandru Herman a lansat Bacaul Tau


Alexandru si-a lansat, in sfarsit, proiectul la "apa". Bine-ai revenit si multa bafta (vei avea nevoie!). Doamnelor si domnilor, BACAUL TAU:



Cine suntem?

BacăulTău e primul ziar 100% online al comunităţii băcăuane. Într-o lume tot mai dominată de Internet, de interactivitate, de viteza informaţională a unui viitor din care nici urbea noastră nu va reuşi să evadeze, dorim să oferim un produs media de calitate şi să devenim un element indispensabil al peisajului mediatic local.

Ce vrem?

Filosofia noastră se bazează pe necesitatea de a oferi informaţie locală rapid, eficient şi gratuit. Vom încerca să aducem spre judecata băcăuanilor neîmpliniri administrative, mizerii sociale, dureri umane. Nu vom ocoli, însă, realizările acestei comunităţi din care suntem mândri că facem parte. Vom promova o seamă de campanii cetăţeneşti şi ne vom da toată silinţa pentru a ne face ascultaţi de către cei care conduc destinele Bacăului.

Ce oferim?

BacăulTău.ro e o platformă interactivă mass-media. Cititorii vor avea acces la informaţii relevante, comentarii pertinente, fotografii inedite şi filmuleţe spectaculoase despre evenimentele locale; vor avea posibilitatea să le comenteze, atât în cadrul site-ului, cât şi pe chat sau twitter.

“Presa pe hârtie e în moarte clinică iar actuala criză o va îngropa cu totul. Mediul online va fi de acum schema clasică de promovare a informaţiei iar faptul că în România există deja câteva ziare online care au reuşit să se impună pe piaţă e un semnal puternic. Îmi doresc ca presa online să reuşească şi în Bacău”. (Alexandru Herman, manager al proiectului BacăulTău)

PS: Astept invitatia la cocktail! Lansare fara, nu se poate :)).

Un comentariu:

  1. Multumesc de reclama gratuita (si insist pe cuvantul "gratuita" ;)). Astept si hardaul de mizerii, fara de care aceasta ocupatie ar fi atat de plictisitoare...

    RăspundețiȘtergere