miercuri, 18 februarie 2009

Look nou pentru bacaul.ro

Poate e mai veche (cel mult o săptămână) cosmetizarea, dar eu abia azi am băgat de seamă. "Situl băcăuan de ştiri şi informaţii de interes local" bacaul.ro şi-a făcut face lift şi arată mai bine (părerea mea) decât înainte: varianta anterioară era cam bătrânicioasă. Să-i fie de bine!

7 comentarii:

  1. Multumesc pentru aprecieri. Varianta anterioara era (si arata asta) din 2005.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e! din pacate, din pozitia ta de "blogher", ai acces la stiri mult mai tarziu ca ziaristii adevarati, la care tu te uiti ca la niste zei. bine, nu recunosti asta, e in interior si roade tare...din pacate nu vei putea intra in tagma jurnalistilor adevarati. nu ai calitatile necesare. nasol.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-ţi mai place s-o sugi, "zeu-ziaristule adevărat". Ştii care-i adevărul? (Asta ca să nu mai acumulezi în van atâtea şi atâtea refulări!) Văd că foloseşti expresii de mare angajament, gen "tagma jurnaliştilor adevăraţi", la care tânjeşti, suspinând, între două labe. Ştiu că vei fi fff dezamăgit şi-ţi vei descătuşa latura emo: mi-e foarte greu să mă cobor la nivelul tău – ca o paranteză, pentru tine bordura e comparabilă cu Marele Zid Chinezesc – pentru că eşti o zdreanţă anonimă care valorează nici mai mult, nici mai puţin decât o cafea sau un pişcot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa-l in pace, Radu, inca un ratat pentru care presa e doar o ocazie de a-si baga in traista pachetele de protocol ori de a-si cere cei 30 de arginti pentru un material scris cu picioarele.

    RăspundețiȘtergere
  5. fara argumente, expozeul tau format integral din injurii (pe care le poate prolifera orice aurolac) imi da dreptate 100%. nasol. de tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te prinde bine haina de anonim... Keep walking! Scuze, marş de-ţi linge rănile, 79.119.109.186 (am decis să nu te mai numesc "anonim", e lipsit de substanţă. Data viitoare-ţi voi spune altfel, "dinamicule"!).
    PS: nu te mai încorda atâta, să nu se rupă ceva în tine, obsedatule...

    RăspundețiȘtergere
  7. un singur amendament: mars e un termen pe care il stii din armata sau asa se adresa mamica ta in casa?

    RăspundețiȘtergere