luni, 23 februarie 2009

And the winner is...

Cum preconizasem, câştigător al concursului din weekend este anonimul meu preferat, care nu s-a abţinut şi s-a repezit ca un biban la momeală... Pentru a intra în posesia premiului, apelează cu încredere numărul 0232/430.920 sau 0232/224.687 (scuze, cei din Bucureşti nu sunt interesaţi de cazul tău). Nu uita să mă contactezi pentru cămaşa de forţă :))! Încă ceva... Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns, dar cazul tău e unul grav. Alexandru mi-a semnalat că m-ai fi "descoperit" printre comentatorii de pe ContraSENS, în "persoana" lui La Bruyere. Ca să te citez, "nasol. pentru tine". Bacăul numără nici mai mult, nici mai puţin decât 4 (patru) cotidiene, nicidecum 5-6 cum menţionează "moralistul" cu care m-ai confundat. Apoi, nu-mi place deloc să comentez aşa de mult. Mai mult, îmi place să scriu cu diacritice. Dar cam atât deocamdată, că şi-aşa eşti în ceaţă.
PS: Cum vine treaba asta cu amendamentul-interogaţie? Poate ai vrut să spui că ai o nelămurire...

2 comentarii:

  1. hai bai papalete, ca o sa te bag prea mult in seama si o sa crezi ca esti important. pana la urma esti doar un lache care pagineaza la un ziar. un fel de roata a n-spea la telegutza. macar ai scris si tu ceva sau semnat in ziarul ala??? au! nu mai e ziarul? si cu ce te ocupi acum? nimic? somer? nasooool. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am atins o coardă sensibilă din moment ce vocabularul ţi-e din ce în ce mai pestriţ. Cumva ai conştientizat că nu faci parte din "tagma jurnaliştilor adevăraţi"? Îmi pare rău pentru tine. Sincer (nu-mi place să mă repet, dar voi face o concesie), apelează unul din cele două numere şi vei primi ajutorul de care ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere