marți, 2 septembrie 2008

Urmează o bătălie cu rachete

Marţi, 9 septembrie, va debuta ediţia a doua a Cupei presei la tenis, "frontul bătăliei cu rachete" urmând a fi baza de tenis a Sport Club Municipal Bacău. "Ostilităţile" se vor desfăşura sub atenta supraveghere a antrenorului Mihai Ciuntea, nu de alta, dar competiţia ar putea degenera într-o reală bătălie în funcţie de animozităţile şi "simpatiile" care există printre unii dintre jurnaliştii băcăuani (totuşi sper că nu se va recurge la contondenţe verbale şi/sau fizice pentru a se plăti anumite poliţe!).
Ca şi anul trecut, vor exista două secţiuni: masculin şi feminin. Dacă la masculin, la ediţia anterioară, au fost destui competitori, se speră ca la feminin să nu se repete situaţia de anul trecut, când Cupa presei la tenis a atras doar două jurnaliste care au jucat direct finala. Cu tupeu, fetele! Dezvăluiţi-vă latura "şarapoviană" sau "navratiloviană" şi testaţi zgura de la SCM, s-ar putea să vă placă...
În privinţa sponsorilor competiţiei... ei sunt aşteptaţi cu braţele deschise. Momentan se poate conta pe Lucian Berdilă (Lobby Media), fost jurnalist, actualmente sponsor şi participant.
Până luni seara, când vor avea loc tragerile la sorţi pentru primul tur (masculin / feminin), am o curiozitate: câţi "presari" va aduna la start Cupa presei la tenis? Aşa că arunc şi eu o mănuşă, provocându-i pe colegii de breaslă de la Deşteptarea, Ziarul, Observator, Informaţia, radio-tv Bacău, 1TV, Euro TV, Radical FM şi, de ce nu, SuperBC.
L.E. A cam îmbătrânit neuronu': uitasem de Radio Iaşi (Codrin Pop) şi Pro TV (Daniel Moldovan). Şi, cine ştie, poate se bagă şi Antena...

7 comentarii:

  1. Bafta la toata lumea. Ne vedem pe teren. Lucian Arhire

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta tuturor ! Ma bag si eu, chiar daca nu ma pricep, dar ma bazez pe reflexele de portar de fotbal... ca ideea de baza e aceeasi, numai ca aici esti "inarmat" si cu dracovenia aia cu maner. Tin sa reamintesc fanilor mei ca la editia trecuta am cedat onorabil in primul tur in fata unui Agassi al presei bacauane, Daniel Moldovan, nu inainte de a castiga eroic primul set din cele trei jucate...E drept ca de atunci nu am mai exersat, dar as fi incantat sa am din nou un adversar puternic. Felicitari organizatorilor pentru initiativa si bafta Radu, in mod special...sa te vad macar in semifinale !

    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi pentru susţinere, Codrine. Iar obiectivul meu e finala, pe care sper s-o câştig...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine. Atunci iti urez sa treci de mine in semifinala !!! :)))
    Ar fi un miracol.Pentru mine, evident...
    (de fapt, pot sa ajung in semifinale daca se inscriu doar 4 competitori, nu ? Cum a fost Danuta finalista anul trecut...as putea fi si eu semifinalist... dar slabe sanse, ca ziaristii au orgolii si spirit competitional mai mari decat ziaristele). Important e sa particip, vorba lu' Nostradamus sau cum l-o fi chemat pe ala de-a zis chestii faine despre Olimpiada si alte evenimente...
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca am chef de scris...
    Radu, nu faci si un remember al editiei trecute (macar primele locuri) si o bursa a favoritilor ? Cine ar fi ? Din cate imi aduc aminte anul trecut... a castigat Sebi Sascau, parca... In finala cu tine... sau cu Cristi Sava. Imbatranesc, daca nici semifinalele de acum un an nu mi le amintesc. Si cine ar mai fi printre favoriti ? Cristi Sava, Lucian Berdila, tu, Daniel Moldovan, Lucian Arhire... mai sunt "corifei" ai tenisului jurnalistic ? Poate punem de niste pariuri... Si trebuie neaparat incurajate fetele, macar 4 sa fie, de niste semifinale, ceva, nu ca la editia trecuta.
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu, si eu, si eu pe aici :))

    Nu am jucat tenis decat o data in viata mea, prin liceu cred, dar nu-i bai, sunt optimista!! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok. Cu tine, Mădălina, sunt deja 5 participante la feminin.

    RăspundețiȘtergere