marți, 16 septembrie 2008

Se joacă diseară (probabilitate 99%)

’Tui mama ei de vreme, că-mbufnată a mai fost de sâmbătă-ncoace... Cu puţin noroc, dacă până diseară nu se va cerne niscaiva apă din cer, se vor disputa ultimele patru optimi masculine la Cupa presei la tenis. În prima partidă, de la 7 p.m., ar urma să se întâlnească Daniel Moldovan (ProTV) cu Laurenţiu Botin (Deşteptarea). Celelalte meciuri urmează să-i opună pe:
Lucian Berdilă (Lobby Media) – Ionuţ Avram (Deşteptarea)
Cristi Sava (Ziarul de Bacău) – Silviu Botez (Monitorul de Bacău)
Marius Ambrozie (Ziarul...) – Lucian Cochior (1TV). În mod normal, în urma acestor patru partide, vom regăsi în sferturi câte un reprezentant de la fiecare instituţie media.
În altă ordine de idei, "aseară pic, pic, pic,/ fetele au stat un pic". Şi mai stau, până mâine seară.

7 comentarii:

  1. Offf... si eu astept sa se opreasca ploile astea, ca m-am saturat. Radu, noi putem juca oricand sfertul, mai putin miercuri seara, cand vreau sa vad victoria Stelei cu Bayern Munchen, in CL. Oricum, mai sunt si optimile, cum spuneai si tu.

    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Meciul dintre noi va fi probabil joi. Mai la noapte voi programa sferturile, mă rog, Daniel are pauză (cică ar fi contractat niscaiva arhirită), aşa că mai rămâne să vorbesc şi cu ceilalţi patru sfert-finalişti: Ionuţ, Cristi, Lucian şi Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Radu, care au fost adversarii tai la editia precedenta ? Ca nu-mi mai amintesc si-s curios.
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  4. OK, multumesc pentru informatie. Incerc sa fac profilul adversarului, cum l-am facut si pentru Lucian, cu ajutorul tau. :)
    Imi place sa-mi pregatesc strategia din timp...
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai fratilor daca se continua in ritmul asta poate apuc sa joc si eu...
    Glumesc binenteles. Pacat de ploaie, dar cine stie daca ploua vre-o 2 saptamani intru si eu.
    Arhire

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucian, daca mai ploua mult o sa jucam direct in versiunea old-boys... ca oricum nu suntem departe de asta, unii :)))

    CODRIN

    RăspundețiȘtergere