joi, 11 septembrie 2008

Meciurile zilei

Diseară, baza de tenis a SCM va găzdui alte patru partide contând pentru Cupa presei la tenis. Înarmaţi cu rachete, vor da piept următorii:
Lucian Berdilă (sponsorul) – Silviu Răuţchi (Deşteptarea)
Laurenţiu Botin (Deşteptarea) – Dorin Guţă (Monitorul)
Marius Munteanu (1TV) – Alexandru Herman (Monitorul)
Lucian Bogdănel (Observator) – Codrin Pop (Radio Iaşi), partida fiind prima din optimile competiţiei.
Ar mai fi de menţionat că abia aştept să culeg roadele în urma lecţiilor de tenis (poate-i prea mult spus lecţii, 3-4 ore de mingicăreală) pe care i le-am dat lui Alexandru. Provocare: "Treci de Marius şi ai ocazia să pierzi onorabil în partida contra «profesorului» tău!".
În altă ordine de idei, mâine de la 20.30 se lasă cu chiolhan. Bere gratis, aperitive aşijderea, oferite tuturor participanţilor de sponsorul competiţiei, Lucian Berdilă (Lobby Media). Locaţia: baza de tenis a SCM.

4 comentarii:

  1. Foarte interesanta competitia. Abia astept meciul tau cu Alexandru, Radule. Ce ma doare pe mine rau de tot este ca un "no name" in tenis (cu tot respectul cuvenit o spun), cum e Alex, o sa fie eliminat in aceeasi faza a competitiei cu mine, care am deja o victorie la scor, o evolutie onorabila anul trecut, ma rog, sunt tot aproape de zero, dar putin mai sus :))) Singura solutie sa ies din segmentul asta ar fi sa reusesc o mare supriza in seara asta... desi ma cam indoiesc, pentru ca e totusi diferenta de valoare intre un cap de serie, semifinalist, favorit etc si un semi-debutant... Oricum, tuturor celor care au ramas in competitie, mult succes si Forta fie cu voi ! La bere, mai ales.
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce mai e frumos, Codrine? Vei juca si pierde in aceeasi zi cu mine. Deci pentru toti va parea ca eu am fost mai bun ca tine :) ... oricum, ai castigat un meci in care ai jucat execrabil... noroc cu adversarul, ca ai fi pierdut la pas cu altcineva un pic mai inzestrat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ! Nici nu stiu daca sa raspund sau nu la o provocare atat de rudimentara... Nici macar nu ai vazut meciul meu cu Silviu, pentru ca erai absorbit de cutiile cu bere cu care te luptai, cot la cot cu colegii. Tu acum, in loc sa fii in cantonament, scrii pe blog... tu care nici nu ai trecut inca de primul tur...tu care nici nu cunosti sentimentul unei victorii cu 6-1, 6-0... tu care ai pierdut cele doua game-uri de antrenament in fatza mea, cu 40-0, 41-15, parca... tu, cel cu care isi doreau sa pice toti ceilalti jucatori, in speranta ca vor avea astfel siguranta accederii cu usurinta in turul urmator. Uite ce e... ori in seara asta...ori in alta seara... jucam noi doi, pe o miza pe care o vom stabili impreuna. Arbitru, Radu, daca e de acord. Accepti sau te ascunzi ?
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Codrinele, dupa ce ti-ai fabricat un adversar care nu stia sa tina o racheta in mana, ma mir ca mai ai curajul sa te dai cocos. Cat despre provocare, nu ai grija... o voi accepta

    RăspundețiȘtergere