marți, 9 septembrie 2008

Debut cu dreptul

Prima parte a planului (pe care-l urzesc de multă vreme) a fost realizată: să joc şi să câştig primul meci al Cupei presei la tenis 2008. Procentaj 100%. Am jucat primul meci (pe terenul 1 de la SCM Bacău) şi l-am câştigat cu 6-0, 6-0, împotriva lui Florentin Radu. Urmează partea a doua a planului, şi cea mai grea: să joc şi să câştig ultimul meci al competiţiei (cel mai probabil, după calculele mele, ar urma să fie împotriva lui Gabriel Diaconu), iar pentru asta trebuie, musai, să câştig următoarele patru meciuri. În celelalte două întâlniri ale primei seri, Gabriel Diaconu a trecut mai departe în dauna lui Marius Curucli (neprezentare), iar Codrin Pop a reuşit surpriza serii, izbândind o victorie de răsunet împotriva lui Silviu Izbândă – 6-1, 6-0.
L.E. Revin cu meciurile care se vor disputa miercuri:
Andrei Popa (Ziarul de Bacău) – Claudiu Tănăsescu (ziarul de Bacău)
Cătălin Cojocaru (1TV) – Daniel Moldovan (ProTV)
Lucian Berdilă (Lobby Media) – Silviu Răuţchi (Deşteptarea).
În sfârşit, primul meci la feminin, care le aduce de-o parte şi de alta a fileului pe Mădălina Bălău şi Mădălina Rotaru. (Apropo, sunt sigur că va câştiga Mădălina, are cineva curaj să mă contrazică?)
A, şi încă două abandonuri: Mircea Merticariu (Monitorul) şi Robert Buda (1TV), astfel că Ionuţ Avram (Deşteptarea) şi Marius Ambrozie (Ziarul) sunt în optimi.

Un comentariu:

  1. Mai in gluma, mai in serios, abandonurile ar trebui taxate cumva. Nu e ok sa vina cineva la teren si sa afle ca adversarul nu s-a prezentat...
    In alta ordine de idei, sunt sigur ca toata suflarea de pe blog asteapta sa afle secretul victoriei mele la un scor neasteptat. Adevarul este ca meciul a fost mai dificil decat o arata scorul, insa concentrarea superioara in momentele decisive si-a spus cuvantul. Si eu am fost surprins de rezultat, tinand cont de modul in care am jucat. Ma opresc aici cu declaratiile despre primul meci, pentru ca meciul cel mai important e cel care urmeaza, iar eu am in fata un adversar extrem de dificil, unul din favoritii la titlu, si am auzit ca in tribune, ca sustinator al adversarului, va fi si un anume "nea Nelu" (cred ca e un fost tenismen castigator a 3 turnee si jumatate) Va fi greu, dar mingea e rotunda si speranta moare ultima...
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere