joi, 25 septembrie 2008

Cupa presei la tenis: punct final

Aseară s-a desfăşurat ultimul act al competiţiei care i-a reunit pe jurnaliştii băcăuani pe terenurile de tenis ale SCM Bacău – finalele. Această ediţie, pe lângă participarea numeroasă faţă de precedenta, a mai stabilit un record, şi anume cel de durată: dacă anul trecut au fost necesare doar 8 zile, ediţiei actuale i-au trebuit 17 zile (fie din cauza vremii nefavorabile, fie datorită deselor reprogramări în unele cazuri) să-şi desemneze câştigătorii.
Revenind la partidele de aseară, în finalele la feminin şi masculin s-au înregistrat următoarele rezultate:
Alina Florea (Monitorul) – Ramona Ionescu (Ziarul) 6-1, 6-1
Gabriel Diaconu (Monitorul) – Radu Vasiluţă (Monitorul) 1-6, 3-6
Campioni la cupe au fost Monitorul de Bacău (două locuri I şi un loc II) şi Ziarul de Bacău (un loc II şi două locuri III, prin Geanina Istrate şi Mădălina Rotaru), celelalte două cupe revenindu-le lui Lucian Berdilă (Lobby Media) şi Laurenţiu Botin (Deşteptarea), ambii pe locul III.

3 comentarii:

  1. Felicitari, Radule ! La anul se anunta un duel interesant cu Lucian, accidentatul de la editia 2008. Felicitari si colegei tale.
    Cand bem sampanie Tuborg din cupa invingatorului ? :)

    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, Codrin. Duelul mi l-am dorit de anul ăsta, şi ar fi avut loc în semifinală, dar am avut ghinion. Cât despre băutul şampaniei Tuborg din cupă, mai greu: pocalul a fost sechestrat de puştiul meu mai mare. Rămâne să folosim nişte recipiente de cristal sau... plastic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Radu, felicitari si Alinei, ati meritat din plin victoria! Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor!

    Una peste alta, lasand la o parte micile rautati din teren, mingi in ochi sau nas, critici asupra arbitrajului etc, a fost frumos. Cel putin pentru mine, care am reusit sa cunosc mai bine niste oameni care mi-au devenit si foarte dragi :)

    Sper ca la anu' sa fie si mai bine!! :)

    RăspundețiȘtergere