joi, 7 august 2008

Sarah Brightman Paris Hilton

De pe situl telegrafonline.ro, la secţiunea Magazin, am aflat că mâine, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, Sarah Brightman îi va încânta, pe cei circa 15.000 de participanţi, cu minunata-i voce, susţinând un minirecital. Însă, persoana care face upload-ul materialelor pe situl respectiv a ataşat la textul cu soprana britanică o imagine a cu celebra moştenitoare a lanţului hotelier Hilton, starleta Paris. E drept, blonda a cochetat cu muzica, dar a fost un eşec.
Oricum, nu-i bai cu această eroare de pe situl constănţean, se întâmplă şi la case mai mari. Exemplul care îmi vine în minte acum ar fi cel din JURNALUL NAŢIONAL, ediţia offline din 16 iulie, când la un articol care-l avea drept personaj principal pe secretarul general al Guvernului, Gabriel Berca, au ataşat poza altcuiva. Eroarea, care apărea şi în ediţia online, a fost corectată între timp.

Un comentariu:

  1. NU prea e scuzabile eraoarea cand vorbim de un ziar. Acolo exista oameni platiti pentru ca sa primeze calitatea si exactitatea informatiilor. Ziarul u e un blog personal, ci se vrea a fi un organ mass-media! ;)

    RăspundețiȘtergere