luni, 9 iunie 2008

Remiză albă

Doar atât au reuşit românii în meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, un rezultat de egalitate, 0-0, care însă le trece un punct preţios în cont, ţinând cont de grupa dificilă din care facem parte. Rămâne de văzut ce se va întâmpla vineri, 13, când România joacă împotriva Italiei. Cine va avea parte de o zi horror, noi sau ei?

6 comentarii:

  1. vezi ca in italia numarul cu ghinion este 17 asa ca pentru ei 13 nu are nicio importanta, vineri 17 este la ei cu problema

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi, dar şi ieri au dat chix, aşa că nu m-ar mira s-o pună câş vineri, 13. Şi poate au parte de acelaşi "noroc" şi pe 17...

    RăspundețiȘtergere
  3. Prost meci, dar avantajos pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  4. Era un rezultat bun pana la partida Italia-Olanda. Dupa acel 3-0, Franta devine cea mai slab cotata echipa din cele trei favorite (tot Italia e mai buna, indiferent de rezultatul cu olandezii) si ar fi trebuit sa obtinem o victorie cu ea pentru a spera la sferturi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu' Alex, va multumim pentru analiza, ne-ati incantat. Cu egal cu Italia in etapa a doua...in conditiile in care Olanda bate Franta (2-0), cum ar fi logic... suntem ca si calificati pt ca Olanda nu mai poate pierde primul loc si isi odihneste/menajeaza 100 % titularii si baga cu noi rezervele, care chiar sunt de batut (1-0). Clasament final:
    1. Olanda 6 p 5-1
    2. Romania 5 p 1-0
    3 Italia 3 p 1-3
    4 Franta 1 p 0-3
    Pacat ca ne bate Spania in sferturi...care Spanie va juca finala.
    CODRIN

    RăspundețiȘtergere
  6. @Codrin: Fie şi cum spui tu, numai să trecem de grupă. Pe urmă, mai vedem...

    RăspundețiȘtergere