duminică, 8 iunie 2008

Game, set & match

S-a lăsat cortina peste cea de-a şasea ediţie a Circuitului Internaţional de Tenis al României de la Bacău. În finala turneului de 10.000 de dolari s-au întâlnit românul Dacian Crăciun (cap de serie nr. 1) şi egipteanul Karim Maamoun (cap de serie nr. 6). Primul set a fost câştigat lejer de către Dacian, cu 6-0. Crezându-se câştigător prea devreme, acesta a redus motoarele în al doilea set, Karim profitând din plin de slaba concentrare a românului şi adjudecându-şi setul secund cu 7-5.
Spectatorii din tribune (aproximativ 120 de persoane) au avut parte de un meci de tenis de calitate, dar şi de "divertisment". În timpul jocului opt al celui de-al doilea set, a pătruns pe marginea terenului de tenis un cameraman de la TV Bacău, care a defilat pe aproximativ 2/3 din perimetrul suprafeţei de joc. Arbitrul de scaun opreşte meciul şi anunţă repetarea mingii, spectatorii îl apostrofează pe ignorantul cameraman, numai bietul purtător de cameră video se uita mirat în stânga şi în dreapta, neînţelegând unde a greşit: el doar îşi făcea meseria. Momentul penibil s-a încheiat cu aplauzele ironice ale spectatorilor.
Setul decisiv i-a revenit lui Dacian, scor 6-4, cel de-al zecelea game fiind câştigat la zero. În tribune au fost prezente şi câteva oficialităţi locale: edilul Romică, secretarul general al Guvernului, Gabriel Berca, viceprimarul Constantin Scripăţ şi fostul consilier local independent Ilie Bârzu, actualmente liberal cu acte-n regulă.

2 comentarii:

  1. N-ai vazut decat liberali pe-acolo, sau ii faci publicitate celui mai pur liberal din cati s-au vazut in Bacau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar aceşti patru "Cavaleri ai Apocalipsei" mi-au sărit în ochi deoarece stăteau grupaţi. Posibil să mai fi asistat la finală şi alte culori politice şi n-am sesizat eu...

    RăspundețiȘtergere