luni, 26 mai 2008

Greu la deal cu boii mici...

După cum scriam aici, lucrările la Bazinul de Înot intraseră pe ultima sută de metri şi se aştepta inaugurarea sa cu mult tam-tam, invitaţi cu ştaif, tăieri de panglică şi alte alea alea. Din păcate pentru Romică, finalizarea Bazinului de Înot s-a cam lăsat aşteptată că doar, vorba aia, "socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă". Iar lui Stavarache îi vine mănuşă "lansarea la apă" a acestui obiectiv înainte de ziua "Z" (1 iunie), când băcăuanii (cei care vor catadicsi să voteze) vor da cu ştampila în buletinele de vot, sancţionându-l sau nu pentru activitatea prestată în folosul comunităţii din 2004 şi până acum. Ultimele zvonuri dau ca sigură inaugurarea Bazinului mâine, 27 mai. Aşteptăm cu sufletul la gură...
Dar până una-alta, diseară, pe platoul din faţa Bazinului de Înot, vom avea show cu cântec pe cheltuiala social-democraţilor de la Bacău: concertează Holograf şi Voltaj într-un spectacol ce debutează la ora 20.

3 comentarii:

  1. Se pare ca vine insusi Calin file din poveste, intaiul mopedist al tarii, sa incerce apa de la Bazinul bacauan. Ar fi o lovitura buna de imagine pt. Romica, daca ii iese socoteala (da Doamne sa i se blocheze fermoarul). In alta ordine de idei, concertul Voltaj si Holograf il da guzganul rozaliu, intru cresterea in sondaje a lui Benea-fraierul-de-la-Cluj si a fecioarei Mardare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti mai arde acum sa te duci la concert?

    RăspundețiȘtergere
  3. La concert oricum nu mergeam, iar pe Călin îl inclusesem printre "invitaţii cu ştaif", tocmai din cauza poreclei "Răzgândeanu". Dacă, Doamne fereşte, bate în retragere. Însă nu cred că i-ar face una ca asta lui Romică.

    RăspundețiȘtergere