marți, 20 mai 2008

Blue Air recidivează la Bacău

Au avut probleme la începutul anului, cursa Bacău – Torino a companiei Blue Air din 3 ianuarie efectuându-se cu 28 de ore mai târziu, pe 4 ianuarie seara. Atunci, perimetrul de securitate al Aerogării Bacău a făcut 165 de "prizonieri", dintre care 15 copii, iar Blue Air a fost sancţionată cu 49.200 lei.
Pe 9 ianuarie, trenul de aterizare anterior al aeronanavei BAE 146-200, închiriată de Blue Air pentru a efectua o cursă Bacău – Torino, a cedat în timpul rulajului pe pistă.
Astăzi, 136 de persoane, dintre care 9 copii, care trebuiau să-şi ia zborul de pe Aeroportul Bacău către Torino, la ora 15.15, au rămas la sol. Cursa, aparţinând aceleiaşi companii Blue Air, a fost amânată după ce s-a descoperit o defecţiune tehnică la aeronava Boeing 737 ce urma să efectueze zborul. Din nou a fost sesizat Oficiul Judeţean de Protecţia Consumatorului Bacău pentru reclamarea celor întâmplate. Cei mai mulţi au renunţat la cursă, însă circa 50 de persoane au rămas în aeroport, strigându-şi nemulţumirea. A existat şi o situaţie specială, când un bătrân insulino-dependent a cerut ajutor deoarece avea tratamentul în bagajul deja îmbarcat şi trebuia neapărat să-şi facă injecţia.
Vreo nouă amendă la orizont?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu