marți, 13 mai 2008

Bazinul de Înot, aproape de inaugurare?

Am profitat de vremea frumoasă şi dimineaţă am dat o raită pe la terenurile de tenis ale SCM unde, de săptămâna trecută, se dispută a XXV-a ediţie a Cupei
Fischer-DSJ-SCM Bacău. Mi-am clătit ochii un pic – se disputa finala la seniori, între Gabriel Ciuntea şi Tudorel Sandu (legitimat la Condor Piatra Neamţ), meci câştigat de mezinul şefului secţiei de tenis a SCM Bacău cu 6-4, 6-1.
În drum spre casă, m-am abătut pe la Bazinul de Înot, fiind curios care mai e treaba pe acolo, mai ales că ultimele zvonuri dădeau ziua de 13 mai ca dată a
inaugurării Bazinului. Acolo, m-am apropiat de câţiva muncitori care îşi făceau de lucru cu nişte paneluri şi, afişând o mină de cetăţean interesat de soarta respectivului obiectiv, intru în vorbă cu ei.
"Nu vă supăraţi, când va fi inaugurat Bazinul? Auzisem că azi ar trebui..."
"Ei, n-are cum azi. Poate pe sâmbătă, duminică. Dacă nu, în cel mai rău caz, sigur săptămâna viitoare."
Aşadar, dac-ar fi să iau de bun pronosticul muncitorilor, cel mai târziu săptămâna viitoare, Romeo Stavarache va tăia panglica la Bazinul de Înot, putându-se astfel lăuda cu ceva palpabil, nu doar cu machete.

Un comentariu:

  1. Pai era si timpul sa termine bazinul ca de atatia ani se chinuie cu el. Sper sa nu-i aduca nici un beneficiu de imagine inaugurarea.

    RăspundețiȘtergere