marți, 6 mai 2008

Atac la Stavarache?

Referitor la ce scriam în post-ul din 5 mai, hotărârea BEM Bacău n-a avut niciun efect: reclamele "misterioase" sunt bine-mersi la locul lor, iar fluturaşii se vor distribui în continuare, dar mai cu perdea. Şi asta pentru că s-a găsit Partidul Naţional Democrat Creştin să conteste hotărârea BEM Bacău. Care PNDC? Ăla la care e acum fostul conservator Costică Marcu. Iar preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţean nr. 4 a explicat, senin, că legea îi permite să se pronunţe în 3 zile. Ok, dar asta-i poveste veche de acum. După cum se zice că "orice naş îşi are naşul", şi Romică a fost "atacat". Azi, după chindie, prin Bacău au apărut fluturaşi cu un mesaj scurt şi la obiect, tipărit faţă-verso: "STOP caracatiţa STAVARACHE". Evident, "semnaţi anonim". Poate e replica vreunei formaţiuni politice concurente, dar la fel de bine ar putea fi chiar mâna lui Stavarache: îşi înscenează câteva astfel de lovituri sub centură pentru a poza în victimă. Ştie foarte bine că populaţia din Mioritica adoră martirii (dacă n-o ştia, a avut grijă Săftoiu să-i deschidă ochii!). Poate am dreptate, poate mă înşel...

4 comentarii:

  1. Dupa cum ti-am zis in parcare, e mana PSD-ului...

    Cat despre Marcu, ne-a dovedit indestulator ca nu degeaba era membru al Partidului Conservator de Fosile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acuma pupincuristi astea mici care au stat ascunsi timp de 4 ani au inceput sa se manance intre ei. ce prostie, cati fluturasi, cate afise , cata publicitare facut unu impotriva altuia .. :| penibil:( din pacate ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti fie de bine cu noua "fata" a blogului, parca-ti sta mai bine asa. Desi inca nu m-am obisnuit cu ea si o mai am in minte pe aia veche. Nu dai de baut ca te-ai "intzolit"?

    RăspundețiȘtergere