marți, 22 aprilie 2008

Nu daţi banii pe prostii, redirecţionaţi 2% pentru copii

Via Cabral:
Cu banii astia se pot face multe. Suma asta reprezinta 2% + 2% +2%… Te-ai prins?
Daca nu… DoiLaSuta.ro, intra acolo, ti se explica in amanunt toate cele… Ideea e simpla, am mai scris despre ea: poti directiona 2% din valoarea impozitului tau catre o organizatie neguvernamentala.
Nu intelege gresit, nu dai nimic in plus! Adica, in loc sa ia statul banii, poti alege sa ajuti copii, batrani, persoane bolnave sau cu nevoie speciale, protectia mediului, protectia animalelor, sunt mai multe domenii unde banii, pe care tu oricum ii dai, pot face minuni.
Nu te gandi ca dai doar 2%, gandeste-te ca cei care dau acei doi la suta sunt multi. Dupa cum spuneam, anul trecut s-au strans 7,2 milioane euro, in situatia in care doar 15% din cei care puteau sa aleaga un ONG pentru a directiona acei bani au ales s-o faca.
Ce te sfatuiesc: incearca sa-i cunosti pe cei carora vrei sa le trimiti banii, informeaza-te astfel incat sa fii sigur ca banii tai vor fi folositi in scopul respectiv.
Ai varianta sa faci un bine doar completand si expediind un formular. Gandeste-te ca tu faci asta si un copil va putea zambi.
Ce zici, merita "deranjul"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu