vineri, 18 aprilie 2008

Geoană, antene şi "tandeme"

Aflai din oficiosul băcăuan al PSD-ului vreo câteva lucruşoare. Întâi, că Geoană, impresionat de succesul fatal dobândit de Marean cu "Vanghelioanele" lui, a făcut o repetiţie generală, însă cu numai una grămadă cântărind, măsurând şi numărând circa 5k de membri/simpatizanţi, dar neapărat aplaudaci, că asta dă bine întotdeauna la "stângaci". Buuun.
Apoi aflu că "prostănacul" dezvăluie că social-democraţii sunt nişte ciuri-buri fără antenele lui Felix şi, până vor apărea pe sticla lui Voiculescu, membrii partidului ar face bine să transmită din gură-n gură că ne-a adus Băse la sapă de lemn (’ţ-ai dracu’ de cripto-comunişti: înainte era "citeşte şi dă mai departe", iar acum v-aţi reprofilat pe oral). Bine c-aţi bătut laba şi aţi consimţit această uniune incestuasă, PSD-PC (doar sunteţi formaţiuni politice surori, n’est-ce pas?). Trăiască încuscrirea politică dintre Ilici şi Felix!
Iar cireaşa de pe tort ("save the best for last") o reprezintă sloganul sub care au fost aruncate în luptă "tandemele", la localele ce debutează de Ziua Copilului: "Mai bine, pentru mai mulţi", care (mi-a şoptit mie o maimuţă cu curul roşu) a fost prezentat vulgului doar parţial. Cică varianta originală sună cam aşa: "Să furăm mai bine, pentru ca mai mulţi să se ducă pe..." (ultima parte n-am înţeles-o că începuseră să bruieze semnalul la molecular). Îi cred şi eu că vor să fure mai bine: au stat 10 ani la guvernare şi n-au reuşit să ne somalizeze!?
Pentru lămuriri suplimentare, aruncaţi o geană şi aici.
P.S. Mersi, Alex.

2 comentarii:

  1. "Mai multi" ? Stii, era o vorba: nu vrem cantitate ci calitate.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Calitatea simpatizanţilor nu le aduce mai multe voturi, pe când cantitatea...!

    RăspundețiȘtergere