sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Una cu Marcu, una cu Zoe si inca una de nevoie

Pe Marcu-l doare-n paispe - Pe Nicu de la Craiova nu-l intereseaza voturile alegatorilor din colegiul in care a fost parasutat sa candideze. Parol. A spus-o omul cu gura lui, la Centrul de Afaceri si Expozitii. Cui? Unei colege care l-a abordat cerandu-i numarul de telefon pentru a-l putea contacta pe viitor, daca ar fi necesar punctul lui de vedere. Dupa ce a mustruluit-o bine, la reprosul ei ca a abordat gresit problema fie si numai pentru ca locuieste in Colegiul 1, Marcu i-a replicat din varful buzelor ca isi asuma astfel de pierderi...
Who the fuck is Zoe? - O duduie din staff-ul Zoei Petre, aflata in vizita prin Bacau cu ocazia Simpozionului de Estetica, s-a ofuscat ca don'soara de la Realitatea si-a permis, la sfarsitul sincronului, sa-i solicite fostului consilier prezidential numele si functia / profesia / ocupatia. "Auzi dom'le, sa nu stie ea cine e Zoe Petre!?" Mda, fite de capitala... Ma intreb oare cum ar fi reactionat respectiva purtatoare de servieta daca in stirea de la Realitatea ar fi citit pe titra: "Zoe Petre - exponat Muzeul «Antipa»"!?
Satan like ZdB - La concurenta si-a varat dracul coada. Incornoratul s-a insinuat taman cu ajutorul feisbucului (alta lucratura diavoleasca, scornita de unealta satanica Mark Zuckerberg :)). Dar nu numai ca si-a varat coada, ci i-a si insemnat (vezi numarul Fiarei). Acum nu mai e decat o solutie daca vor sa iasa de sub talpa incornoratului: trebuie sa mearga la Host-age, sa toarne o mana de sare pe servere, pe care apoi sa le stropeasca, din belsug, cu apa sfintita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu